De lekkerste borrelboxen van Enschede

Geschreven door:

0001 341500597 20210425 204139 0000

Bo Verhoef

Leestijd 2-3 min

Vanuit huis

Mis je het borrelen op het terras? Met deze borrelboxen maak je er thuis ook een goede borrel van!

Sharingplank Gastrobar Bij Rozendaal

Nu je tijdelijk niet op je favoriete terras of in je favoriete kroeg kunt borrelen, moet je er thuis maar het beste van maken. Ook thuis kun je uiteraard uitgebreid borrelen. Het enige wat je nodig hebt is goede drankjes en lekkere hapjes. Met deze tips zal dat vast goedkomen!

Gewoon lekker eten

Bardot
Met de borrelpakketten van Bardot kun je thuis een luxere borrel houden met allerlei lekkers. Bekijk op hun Facebookpagina alle boxen en bestel via [email protected] Elke donderdag t/m zondag van 13.00 tot 19.00 uur.

Bistro Dreams
Bistro Dreams biedt verschillende boxen aan. De koude boxen, lekker voor bij een borrel. De gourmetbox, om thuis uitgebreid te gourmetten en de voeljethuis box met verschillende warme en koude gerechtjes. Bekijk de website voor meer informatie.

Gastrobar bij Rozendaal
Bij Gastrobar Bij Rozendaal kun je high tea's en borrel- en andere sharingplanken bestellen. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk. Bestellen kan via 053-4807695 of via [email protected] Kijk op hun website voor meer informatie.

Twentsche Foodhal
Vanaf nu kun je bij de Twentsche Foodhal een wereldbox bestellen. Op deze manier kun je alsnog genieten van hun keukens. In de box zitten ingrediënten van verschillende keukens mét recepten om zelf gerechten te bereiden en niet onbelangrijk een fles wijn voor bij de gerechten! Bestellen kan via de website.

Borrelbox Twente
Borrelbox Twente neemt borrelen erg serieus. Daarom hebben ze allemaal verschillende borrelboxen voor elke soort borrel. Ze bezorgen 7 dagen per week in Enschede en omstreken, maar afhalen mag ook. Bekijk de website voor hun totale aanbod.

Holy Pasta
Holy Pasta, bekend van hun keuken in de Twentsche Foodhal, maakt ook hun fantastische borrelplanken voor thuis. Kijk op hun Facebookpagina voor de mogelijkheden. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk.

Wereldbox Twentsche Foodhal Enschede

Voor wie wel een drankje lust

Café de Pimpelaar
Café de Pimpelaar heeft niet stil gezeten. Je kunt elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00-19:00 uur hele leuke pakketten voor thuis afhalen. Zoals een bierpakket, wijnpakket, een DIY Shotjes pakket. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Stanislaus Brewskovitch
Stanislaus Brewskovitch biedt een VRIJMIBIPS-Thuisblijf-Pakket aan. In de pakketten zitten heerlijke biertjes. De pakketten worden gratis bezorgd of je kunt ze afhalen bij de brewpup op donderdag en vrijdag tussen 16:00-20:00 uur. Bestellen kan via de website.

Moeke
Heb jij een cadeautje nodig? Haal dan een cadeaupakket van Moeke. Je kunt kiezen uit verschillende bier pakketten en een koffiepakket. Bekijk dan hun afhaalmenu en bestel je favoriete boxen om af te halen. Leuk om te krijgen en te geven.

Pimpelaar enschede
KORTING
Haal jouw Study in Enschede kortingskaart op bij de Tourist Info aan Langestraat 41!
Meer informatie