Hier koop je oliebollen in Enschede

Geschreven door:

Enschede Promotie WEB FORMAAT 5369

Nadja

Leestijd 2-3 min

Ontdek Enschede

Wie oud & nieuw zegt, zegt oliebollen! In deze blog lees je waar je ze koopt in Enschede.

Oliebollen

Als kerst achter de rug is kunnen we uitkijken naar oud en nieuw. Omdat alles dit jaar anders is dan we hadden gehoopt, moeten we er zelf maar een feestje van maken. Niet met (te) veel mensen, dus dan maar met genoeg eten. En hoe kunnen we oud en nieuw vieren zonder een goede oliebol? Ik help je aan een paar adresjes waar je je oliebol(len) kunt scoren dit jaar!

De oliebollenkraam

Een echte klassieker: de oliebollenkraam. Een verse oliebol met een toef poedersuiker op de hand is misschien nog wel de lekkerste. Gelukkig zijn er meerdere oliebollenkramen waar je terecht kunt in Enschede. Zo staat de Hollandse Gebakkraam aan de Langestraat, in de romantisch versierde Long Lane of Love. Maar ook op het Stationsplein is de Oliebollenkraam van de familie Brunselaar weer present. Op de parkeerplaatsen van Miro Center en Intratuin staan dit jaar oliebollenkramen van Van Raay.

Bollen van Nollen

Bakkerij Nollen is een bekende naam in Enschede. Ook dit jaar kun je hier ambachtelijke oliebollen kopen, bestellen en zelfs laten bezorgen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Kijk voor meer informatie op de speciale Bollen van Nollen pagina.

Oliebollen Loket van Punto Pasta

Rond deze tijd van het jaar tovert Punto Pasta zijn ijsloket om tot oliebollenloket. Je kunt hier terecht van 29 t/m 31 december. Vooraf bestellen is ook mogelijk, loop dan even langs de winkel of bestel via de speciale website.

OlieBierBollen van De Beiaard

Je leest het goed, bij De Beiaard verkopen ze OlieBierBollen. Ik verwacht dat ze iets hartiger zullen dan zijn de gewone. Maar daar kom je maar op een manier achter... Bestellen kan via [email protected] of 053 430 6267. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Oliebollen van Café Rocks thuisbezorgd

Bij Café Rocks kun je vers gebakken oliebollen bestellen die ook nog eens thuisbezorgd worden (in Enschede). En dan de grote vraag: krenten, naturel of gemend? Ik heb hier zelf een duidelijke mening over... Kijk voor meer informatie over de bollen van Rocks op Facebook.

Een gezellige jaarwisseling gewenst en op naar een mooi 2021!