Hoe jij jouw studie kiest zonder fysieke open dagen

Geschreven door:

Ellis

Ellis Middelkamp

Leestijd 2-3 min

Vanuit huis

Helaas kun je op dit moment geen open dagen bezoeken in verband met het coronavirus. Hoe kun je dan je vragen stellen over jouw toekomstige studie? Wij vertellen je het!

Studie kiezen Enschede

University of Twente: Drive UThrough

De Universiteit Twente biedt studiezoekers vanaf 6 juni een corona-proof en unieke campuservaring: de DriveUThrough. De Drive UThrough is samen met de Online Open Dagen een alternatief voor de fysieke open dagen en meeloopdagen.

Hoe werkt de DriveUThrough?

  • Pak je auto en maak een mooie, inspirerende rit langs allerlei bijzondere locaties op de UT campus
  • Geniet van de rit met je familie (of je huishouden)
  • Proef de sfeer op de campus en in de omgeving van Enschede
  • Krijg een goede indruk van de gebouwen, faciliteiten en prachtige parken
  • Ga aan het eind van de rit naar huis met een duidelijk beeld van de plek waar je gaat studeren, recreëren en misschien wel wonen
  • Neem alvast een kijkje op een van de vele plekken die wij aanbevelen om Enschede te ontdekken!

Zin om mee te doen? Na registratie krijg je verschillende data (incl. tijdslot) waarbinnen je de tour kunt rijden, waarmee wordt voorkomen dat er teveel mensen tegelijk op de campus zijn. Kom op de afgesproken tijd met een eigen auto naar de campus. Bij aankomst op de campus krijg je een routeboekje met spelregels en toegang tot een speciale app met vragen, weetjes, foto’s en video’s.

Overzicht campus UT

Hogeschool Saxion: Online Open Dagen en IntoSaxion

Op 17, 18 en 19 april 2020 hield Hogeschool Saxion voor het eerst online ‘open huis’. Duizenden bezoekers checkten de sfeer- en opleidingsvideo’s, stelden vragen tijdens de livestreams of raakten via chat in gesprek met studentvoorlichters. Hoewel de livestreams voorbij zijn, blijven er zoveel mogelijk video’s en informatie voor jou online staan, zodat je deze nog eens rustig kunt terugkijken.

Daarnaast biedt IntoSaxion direct contact aan met studentambassadeurs van alle opleidingen. Je kunt hier terecht voor alle vragen die je over de opleidingen hebt en studenten staan voor je klaar om hun ervaringen met jou te delen!

Saxion university of applied sciences2
KORTING
Haal jouw Study in Enschede kortingskaart op bij de Tourist Info aan Langestraat 41!
Meer informatie