Kerstdiners voor thuis

Geschreven door:

Bo Verhoef

Bo

Leestijd 2-3 min

Ontdek Enschede

Horecazaken zijn vanwege alle huidige maatregelen alweer bezig met allerlei voorbereidingen om van kerst een groot feestje te maken, maar dan thuis! In deze blog verzamel ik de lekkerste kerstdiners en kerstboxen voor thuis.

Kerstdiners Enschede

Kerstmenu's voor thuis


Bistro Dreams
Als uit eten tijdens kerst niet mogelijk is, serveert Bistro Dreams graag een kerstmenu! Kijk op hun website voor het hele kerstaanbod.

Eetcafé Bij Flip
Ook dit jaar presenteert Bij Flip een heerlijk kerstmenu dat je thuis kunt afmaken. Ze hebben vlees en vega opties. Kijk op de website voor meer informatie.

De Kokkerette
Thuis uit eten met kerst met een fantastisch drie-, vier- of vijfgangendiner? De Kokkerette maakt het weer waar! Kijk op hun website voor het volledige kerstmenu.

Fleur de Sel
Je kunt vanaf nu een kerstbox bestellen bij Fleur de Sel. De box bevat allerlei gerechtjes met een instrucite, zodat je precies weet hoe je het thuis kunt maken. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Bistro C'est Si Bon
Net als vorig jaar kun je bij C'est Si Bon met kerst thuismenu's bestellen. In slechts 15 minuten heb je een volledig 3 gangen menu op tafel staan. Bekijk het menu op hun website.

Gastrobar Bij Rozendaal
Met Kerst genieten van Gastrobar Bij Rozendaal? Bestel hun 4- of 5-gangen kerstmenu of de sharing kerstplank voor thuis. Kijk op de website voor alle mogelijkheden.

@Marcook
@Marcook heeft weer meerdere gourmetschotels en -pakketten. De opties voor gourmetschotels en hoe je ze kunt bestellen vind je op hun Facebookpagina.

Het Paradijs
Geen Kerst in Het Paradijs dit jaar. Maar wel een heerlijk 3-gangen diner voor thuis! Het diner is per gang te bestellen en aan te vullen met je eigen bijgerechten. kijk op hun website voor het menu.

Paddy's
Bestel jouw favoriete tapasgerechten bij Paddy's voor een heerlijk diner op Eerste- en Tweede Kerstdag. Kijk op de website voor de gerechten.

Oaks Gastrobar
Vier thuis Kerst met een heerlijk 3- of 4 gangenmenu van Oaks Gastrobar. Met de instructies zet je de gerechten gemakkelijk op tafel. Bekijk de kerstmenu's op hun website.

Hanninkshof
Dit jaar kun je weer heerlijke Kerstboxen afhalen bij Hanninkshof! De gerechten zijn al klaar ze moeten alleen nog even worden opgewarmd. Bekijk de boxen op hun website.

Moeke
Kerst vier je dit jaar met Moeke! Ze hebben een rijkgevulde kaasfondue- of gourmetbox en een speciaal samengestelde menukaart voor de feestdagen. Bekijk de boxen en de menukaart op hun website.

Eetcafé De Fusting
Geniet van het heerlijke eten van eetcafé De Fusting tijdens Kerst. Bekijk het menu om af te halen op de website.