Ontwerp jij het Enschede mondkapje?

Geschreven door:

Ellis

Ellis Middelkamp

Leestijd 1-2 min

Ontdek Enschede

Mondkapjes zijn in deze tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vaak zien we de lichtblauwe wegwerp mondkapjes. Ze zijn praktisch, maar niet erg milieuvriendelijk en ook minder modieus. Wij krijgen steeds vaker de vraag of er al een Enschede mondkapje is. Die is er nog niet, maar daar brengen we graag verandering in, zodat je binnenkort als Enschedeër trots een Enschede mondkapje kunt dragen!

Enschede mondkapje

Waarom?
Enschede zit vol creatieve bewoners, ondernemers en instellingen. Daar maken we graag gebruik van! We dagen jou uit om het leukste mondkapje van/voor/over de stad te maken.

Ontwerp hét Enschede mondkapje
Het idee is dat we een echt Enschede ontwerp willen hebben. Een ontwerp dat laat zien wat Enschede is en waar Enschede voor staat.

Uit alle inzendingen selecteren we drie ontwerpen. Deze worden via de Uit in Enschede Facebookpagina gedeeld en er kan gedurende 1 week lang gestemd worden om uiteindelijk één favoriet ontwerp als winnaar te betitelen.

Stuur jouw ontwerp voor 29 november in per mail via [email protected] en misschien ligt jouw ontwerp in december bij lokale Enschedese ondernemers in de schappen!

Download hieronder het sjabloon
Hieronder vind je het sjabloon in PDF. Wil je liever het open InDesign bestand? Stuur ons dan een mailtje.

Verkoop
Enschede Promotie is initiatiefnemer van dit Enschede mondkapje, maar we hebben geen winstoogmerk. Het mondkapje zal uiteindelijk worden verkocht door ondernemers in Enschede. De verdiensten van het mondkapje komen ten goede van deze lokale ondernemers.

KORTING
Haal jouw Study in Enschede kortingskaart op bij de Tourist Info aan Langestraat 41!
Meer informatie