Valentijnsdag in Enschede

Geschreven door:

Bo Verhoef

Bo

Leestijd 2-3 min

Ontdek Enschede

Begin 2021 extra romantisch en verras je Valentijn met een van deze tips.

Valentijnsdag in Enschede

Op 14 februari is het Valentijnsdag! Hier vind je de leukste tips om deze bijzondere dag te vieren met je geliefde. Verras je Valentijn met iets leuks; een klein cadeautje, een lekker etentje of een heerlijk nachtje weg in een romantische omgeving.

Liefde gaat door de maag

Valentijnsontbijt en -brunch
Verras je lief met wat lekkers! Bij Stoet kun je een valentijnsbrunch bestellen. Meer informatie hierover vind je op hun Facebookpagina of Instagram.

Café Sprakel heeft een speciaal valentijnsontbijt voor 2 personen. Met yoghurt, broodjes, smoothie, scones en natuurlijk ook enkele zoetigheden. Kijk voor meer informatie op hun website.

Van Doorn & Doorn maakt ontbijt op bed voor je. Ze hebben een speciale ontbijtbox met echt een heleboel lekkers. Kijk voor meer informatie op hun Instagram.

Foodbar Bluff heeft een heerlijke lunchbox samengesteld. Inclusief club sandwiches, yoghurt, lekkernijen en verse jus. Kijk op hun Instagram voor meer informatie.

Valentijn lekkers
Nienke's
heeft een compleet Valentijn assortiment die je kunt bestellen. Wat dacht je van mini cheesecakes, cupcakes, bonbons, cookies, kaarten of een zoet doosje? Bekijk het assortiment op de website.

Rosy's heeft een taartje voor jouw Valentijn. Een heerlijk hartjestaartje met fruit. Kijk voor meer informatie op haar Facebookpagina of Instagram.

Het Paradijs biedt een heerlijke high tea aan die je kunt afhalen of laten bezorgen op 14 februari. Een box gevuld met o.a. brownie, theebrood, taart, een scone, sandwich en gevulde wrap. Uiteraard met verse thee een een flesje sap of prosecco! Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Melan heeft een lekkere uitgebreide high tea voor twee personen. Uiteraard gevuld met zoetigheden, hartige hapjes, thee en je kunt er ook nog een flesje prosecco bij bestellen! Meer informatie vind je op hun Instagram account.

Sam Sam heeft een Valentijn Sweetbox die je kunt bestellen via hun website. De box is voor twee personen en gevuld met diverse huisgemaakte lekkernijen.

Bestel de valentijnsbox van Bistro Dreams gevuld met heerlijke zoete en hartige hapjes. Kijk op de website voor meer informatie.

Theetuin Schuif 's aan heeft een super high tea om van jouw Valentijnsdag een speciale dag te maken. Geniet van heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Meer informatie vind je hier. Ook hebben ze een doosje liefde! Eeen doos vol zoete zaligheden.

Valentijn snackbox

Couscous & Curry heeft een hele leuke borrelbox voor Valentijnsdag. In elke box zit een mix van 8 vega en vleeshapjes en 2 bakjes met smeersels. Meer informatie vind je op haar Facebookpagina of Instagram.

Brasserie Willemientje heeft een unieke hartige sharing box! Gevuld met frietjes en verschillende kleine burgers. Je kunt er ook een milkshake bij bestellen! Kijk voor meer informatie op hun Instagram

Valentijn diner

Er zijn veel ondernemers in Enschede die een Valentijnsmenu aanbieden, van tapas to een 3-gangen diner. Kijk eens op de pagina's van De Branderie, Appeltjes van Oranje, Bij Flip, Oaks, Kosie, Twentsche Foodhal, Carlina's of Foodbar Bluff.

Valentijnsdag in Enschede

Unieke cadeautjes en bloemen

De winkels zitten dan misschien wel dicht, dat betekent niet dat je geen leuke en mooie cadeautjes kunt kopen! De lokale winkeliers bieden allerlei mogelijkheden om hun items te blijven kopen. Zo vind jij iets leuks voor je liefde en je steunt ook nog eens een lokale ondernemer! Win-win!

Mokken en lekkers
Goods4Home en Rosy's hebben een mooi én lekker cadeau voor iemand die jou lief is! Prachtige mokken en unieke lepeltjes met een tegoedbon van Rosy's voor wat lekkers to go.

Theaterbox
Wil jij je geliefde verrassen met een wel heel bijzondere en romantische avond? Bestel dan de Mystiek Xperience Valentine box van Mystiek Theater en ontvang deze aan het eind van een hilarische en romantische drive-through. Eenmaal thuis verrast de box je compleet! Lees meer over deze box op hun website.

Romantiek na de avondklok
WAAR maakt er een mooie valentijnsnacht van met hun Valentijnspakketten. Bekijk hier alle opties en verras je partner!

Country Life

Doe iets voor een ander

Hartenpost
M-Pact en Stichting Present hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe hartenpost editie. Hartenpost is een tekening, kaartje, knutselwerkje of cadeautje dat door de brievenbus past en dat je maakt voor eenzame of kwetsbare mensen in Enschede. Wil je ook Hartenpost maken? Lees hier meer over de actie.

Dierenopvangcentrum Enschede
Naast de high tea van Het Paradijs kun je er ook een leuk pakket bestellen waarbij je niet alleen de lokale horeca steunt, maar ook de dieren in de opvang! Het pakket is gevuld met een sapje, verse thee, twee lekekre taartjes en een postkaartje. Kijk hier voor meer informatie.

Steun lokale ondernemers

Doe iets voor een ander