CO-FEST

Co fest 1920x1080

CO-FEST
Het tofste event voor de jongeren in Twente heeft even op zich moeten laten wachten maar gaat nu eindelijk plaatsvinden! Donderdagavond16 september trekken wij alles uit de kast om na een jaar online les, daten op afstand en geen wilde huisfeestjes, jou en je vrienden de avond van het jaar te bezorgen! Ga even lekker uit je plaat op de vetste tracks gedraaid door een drietal Twentse DJ’s!

Het event CO-FEST staat voor een COLOR FEEST, een beetje (neon)kleur, een beetje cozy en het heeft natuurlijk een kleine link met corona. Na een kleurloos en eenzaam jaar voor veel jongeren gaan we nu weer lichtjes laten branden met dit feest! Enkele jongerenwerkers van welzijnsorganisatie Alifa zijn samen met 7 jongeren het avontuur aangegaan om ditte gekke evenement voor (en door) jongeren neer te zetten. De jeugdige organisatoren hebben een masterclass van Koen Bredeveld, één van de organisatoren van Freshtival, gevolgd om de kneepjes van het vak te leren kennen. Met deze informatie zijn zij aan de slag gegaan en het eindresultaat mag er wezen!CO-FEST, editie 2021!

Jongerenwerk van Alifa
Tijdens de coronatijd hebben de jongerenwerkers van Alifa constant contact met de jongeren in Enschede gehouden. Het welzijn van de jongeren staat voorop en praten met de jongeren in plaats van over de jongeren is het geheim van de jongerenwerkers van Alifa. Dit is dan ook de reden dat er regelmatig (pizza)overleggen met de jongeren zijn georganiseerd. Uit deze overleggen kwam naar voren dat de jongeren erg veel moesten missen. De kroeg, het chillen op straat, het sporten, de feestjes en natuurlijk elkaar. Eindresultaat van het contact met jongeren: we organiseren zelf een vette party! Check @JIPalifa, hét Instagram account van het Jongeren Informatie Punt van Alifa, om up to date te blijven over dit event!

De muziek
De DJ’s die tijdens CO-FEST zullen performen zijn bij de meeste jongeren geen onbekenden meer. Dj’s Pascal Scheepmaker, Jamie Janbroers en Jorn Smulders hebben een paar maanden geleden vanaf de tribunes in de Grolsch Veste tijdens ‘Twente in de Mix’ gedraaid! Zij weten wel hoe je een feestje kunt neerzetten!Leeftijd: 15 - 20 | Tot 00:00u

Informatie

Entree €7.5

Website

Datum & tijd

do. 16 sep. 2021

Vanaf 20:00

Plaats in agenda