De Sluwe Vos + Sjamsoedin

Muziek

De Sluwe Vos (01.30-4.00)

De Sluwe Vos heeft de afgelopen jaren keihard heeft gewerkt om uit te groeien tot één van de meest gewilde dj’s van de internationale dancescene. Zijn dj sets zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en dat wordt gewaardeerd! De Sluwe Vos staat dus niet voor niets op festivals als Fuse (Brussels), DGTL (Barcelona) en Awakenings (Manchester) maar hij draait zijn hand ook niet om voor een set op Glastonbury, Pukkelpop, Down The Rabbit Hole en Lowlands. Je weet nooit precies welke streken je kan verwachten maar je krijgt zeker een flinke dosis rauwe house en techno als De Sluwe Vos het podium betreedt. Lekker!

Sjamsoedin (23.00-01.30)

In 1999 koopt Sjamsoedin zijn eerste sampler en sindsdien experimenteert hij met alles waar een stekker aan zit, zolang er maar muziek uitkomt. Het gaat zelfs zover dat hij zijn eigen modulaire synthesizer bouwt en dat is wel even iets anders dan een fietsband plakken.

Daarnaast draait hij al zo ongeveer 67 jaar, althans zo lijkt het. Zijn sets zijn ronduit eclectische te noemen en uiterst dansbaar. Meerdere festivals kunnen daar over mee praten en jij straks ook als je zo sluw bent om deze avond met deze 2 absolute smaakmakers, die, zoals je hieronder kan zien ook nog eens goede vrienden zijn.

Informatie

Entree €16.75

Website

Datum & tijd

vr. 18 sep. 2020

Vanaf 22:00 tot 13:37

Plaats in agenda