Enschedays

Kamerzoekdag 1

Informatief

Enschedays zijn de beste en leukste dagen om de stad, de huizen, en de studentenverenigingen te leren kennen. Tijdens Enschedays maak je kennis met het Enschedese studentenleven en vind je wellicht de kamer en het huis die de perfect bij jou passen. Zo krijgt jouw studententijd pas echt een kick-start!

Scholieren
Zit jij in havo 5 of vwo 6 en denk je erover om na de zomer in Enschede te studeren? Dan is Enschedays de ideale kans om alvast kennis te maken met de studentencultuur en om mogelijk al een kamer te vinden! Tijdens Enschedays zul je verschillende studentenhuizen bezoeken die allemaal een kamer vrij hebben. Op de zaterdag zullen de vier studentenverenigingen allerlei leuke activiteiten organiseren om jou alvast een voorproefje te geven van het studentenleven.

Huizen
Komt er in de zomer een kamer vrij in jouw huis in Enschede? Dan is jouw huis mogelijk geschikt om deel te nemen aan Enschedays! Is jouw huis een gezellig en actief huis? Ben jij, of is een van jouw huisgenoten lid van een van de Pakkerijverenigingen? Meld jouw huis dan aan voor Enschedays en wie weet vinden jullie een geweldige nieuwe huisgenoot! Als deelnemend huis kunnen jullie ook mee-eten op beide dagen en natuurlijk meeborrelen- en feesten op de vrijdagavond.

Informatie

Entree €25

Website

Datum & tijd

vr. 10 jun. 2022

Vanaf 09:00 tot 20:00

Plaats in agenda