Enschede Lights Up

Dé mogelijkheid om Enschede in een totaal ander jasje te zien en ondertussen de stad beter te leren kennen. Een spectaculaire lichtkunstroute door de binnenstad van Enschede: Enschede Lights Up. Tijdens deze gratis route loop je van donderdag 15 t/m zondag 18 december door een lichtbelevenis in Enschede. Door verschillende technologieën weet je niet wat je ziet op meer dan zes verschillende locaties in de binnenstad.

Kenmerkende gebouwen en locaties in Enschede voorzien van bijzondere kunstzinnige licht-, laser- of videoprojecties en ondersteuning van muziek. De projecties worden gemaakt met verschillende lichttechnieken. Partners als 100% FAT, Concordia, Planet Art, Saxion, Total Image en Wilminktheater halen alles uit de kast om vier dagen lang bezoekers en inwoners van Enschede te verwonderen.

Startpunt + routeboekje

Kom op donderdag 15 december t/m zondag 18 december tussen 17:00-22:00 uur naar Tourist Info Enschede. Hier kun je tijdens deze avonden gratis een routeboekje afhalen en hier is het startpunt van de route. De route is dan ook digitaal beschikbaar.

Enschede Lights Up afbeelding evenement

Informatie

Prijs €0

Datum & tijd

do. 15 dec. 2022

Vanaf 17:00 tot 22:00

Plaats in agenda