Feestweek Lonneker

Muziek

In 2023 is het volgens de traditie weer tijd voor een nieuwe editie van het populaire dorpsfeest in Lonneker. De week na Pinksteren, van 1 t/m 4 juni 2023, organiseert Vereniging Koninginnedag Lonneker de kermis en activiteiten voor jong en oud.

Feestweek Lonneker 2023

Op donderdag 1 juni start de feestweek met een kermis. De opening is om 18:00 uur en de kermis is elke dag geopend.

Op vrijdag 2 juni trapt de Feestweek af met een VKL MI BO. Vanaf 16:00 uur proost je met collega's, buren en vrienden tijdens een gezellige vrijdagmiddagborrel om het feest in te luiden. Tijdens de VKL MI BO is er ook een muziekbingo en doen deelnemers mee aan 'Lonneker's Got Talent'.

Op zaterdag 3 juni kunnen mensen vanaf 16:00 uur de lekkerste gerechtjes ‘preuven’ tijdens Lonneker Preuft. Ondernemers zoals @Marcook en Bij Jacob bereiden gerechtjes voor de bezoekers om te proeven. Om 21:00 uur gaat Lonneker fout tijdens Q-Music the Party! Trek je gekste outfit aan, zing mee met de leukste klassiekers en ga helemaal los op de foutste hits.

Op zondag 4 juni kun je als toeschouwer de wielrenners aanmoedigen tijdens de wielerronde van Lonneker. Wie zal deze editie winnen? Maak het mee!

VKL Feestweek Lonneker 1

Informatie

Entree €0

Website

Datum & tijd

do. 1 jun. 2023

Plaats in agenda