Gratis tours door de binnenstad

Actief

Loop met een gratis stadsgids door de binnenstad van Enschede en ontdek alle leuke hotspots met een echte Enschede kenner. De stadswandelingen worden verzorgd door Stadsgidsen Enschede. Naast deze herfsttour door de binnenstad kan je ook mee lopen met de Harry Bannink en Willem Wilmink wandeling onder leiding van een gratis gids.

Bannink-wilmink wandeling

In 2020 is de Bannink-Wilmink wandeling toegevoegd aan het aanbod van routes van Tourist Info Enschede. Deze interactieve wandeling zet de iconen Harry Bannink en Willem Wilmink in de spotlights. En wie kan de deelnemers nu beter rondleiden dan Ton Ouwehand, mede-initiator van de route, en tevens columnist, recensent, muzikant én schrijver van het boek “Harry Bannink, toonzetter”. Ton neemt de deelnemers mee langs plekken die mijlpalen markeren in het leven van beide heren.

Gratis herfsttour

Op zaterdag 22 en 29 oktober en 5 november kun je onder leiding van een stadsgids meelopen met een gratis herfsttour. Deze groene stadstour leidt je langs gezellige pleinen en uiteraard de kleurrijke herfstobjecten in de stad. Om 11:00 uur en 13:00 uur starten de herfsttours voor het pand van de Tourist Info onder leiding van 2 gidsen. Per gids kunnen er 10 mensen mee.

Meld je nu aan voor een van de gratis stadswandelingen om zeker te zijn van een plekje. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Oude Markt Grote Kerk Enschede 2011 Marjo Baas HR 5

Informatie

Entree €0

Website

Datum & tijd

za. 5 nov. 2022

Plaats in agenda