Heal Royale: Hybrid Symposium Dinner

Cultuur

Met het thema Heal Royale onderzoekt The Overkill Festival de wijze waarop technologie en digitale werelden ruimte bieden voor online expressie en een gezond leven. Kunnen we in een tijd van wereldwijde crisissen, onzekerheid en een constante stroom aan informatie ruimte vinden voor individueel welbevinden? Kunnen virtuele ervaringen een verbinding maken met onze zintuigen? En welke betekenis heeft dit voor de manier waarop we digitale werelden beleven? In dit symposium laten we ons inspireren door het plezier van eten en de vele sensaties die voedsel kan bieden. We gebruiken eetrituelen om nieuwe manieren te ontdekken om met onze hybride werkelijkheid om te gaan.

Programma Hybride Symposium Diner op 2 november:

Cooking show: 17.00-19.00 online of via de stream:
Het eerste deel is een online cooking show. Terwijl de sprekers een recept koken delen ze hun onderzoek. Je kan de cooking show online volgen en meekoken of volgen via de live stream.

Hybride diner: 19.30-22.00 online of in Tankstation of via de stream:
Het tweede deel is het Hybride Diner. De fysiek aanwezige dinergasten dragen zorg voor de online gasten zodat een collectieve en verbindende ervaring ontstaat. Aan elke gang wordt een vraag gekoppeld waarop de online gasten via Mentimeter kunnen reageren. Zo wordt het platform gebruikt als verbinding tussen alle deelnemers.

VR Metaphysical tasting Sophia Bulgakova 2 648x450

Informatie

Website

Datum & tijd

wo. 2 nov. 2022

Vanaf 17:00

Plaats in agenda