Kennie Bennie

Theater

Kennie Bennie is een theatervoorstelling én curiosawinkel in een. Bennie (Laus Steenbeeke), de eigenaar van de winkel, is een ouwe mopperkont met een klein hartje. Samen met huisopruimer Yusuf (Samir Hassan) en de superslimme UT-student Gijsje (Willemien Dijkstra) zoekt hij wekelijks naar de oplossing van het mysterie dat schuilgaat achter een geheimzinnig voorwerp in zijn winkel.

Iedere week wordt het publiek gevraagd om mee te helpen het mysterie te ontrafelen. Hoe? Door middel van aanwijzingen die via Tubantia én de social media-accounts van Kennie Bennie worden gegeven. De echte speurneuzen kunnen ook een voorsprong krijgen op de rest door iedere donderdag bij de voorstelling aanwezig te zijn. Naast de ontknoping van het vorige mysterie, wordt er op die dag ook vooruitgekeken op het volgende mysterie. Door gezamenlijk geheimhouding te beloven, weten alleen zij wat er de week erop gaat gebeuren. Voor wie hier niet bij kan zijn: elke aflevering van deze grappige semi-detective is ook online terug te kijken via Tubantia, het YouTube-kanaal van het Wilminktheater en Wilmink TV.

Naast dat er hier iedere donderdag een voorstelling plaatsvindt, kunnen er tijdens winkeltijden ook daadwerkelijk kringloopschatten worden gekocht. De winkel is op maandag en woensdag tot en met zaterdag te bezoeken.

Kennie Bennie is bedoeld voor jong en oud. 1 december worden de allerlaatste voorstellingen gespeeld (13.30, 14.45 en 16.00 uur).

Kennie Bennie

Informatie

Entree €0

Website

Datum & tijd

do. 1 dec. 2022

Plaats in agenda