MetroTV - Get Jealous Vinyl Release

Metrotv get jelous web

Muziek

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.

Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

Get Jealous
De nummers van Get Jealous razen voorbij in de beste ouderwetse punk traditie. Zoals het hoort bij punk is een beetje activisme, feminisme en maatschappelijke betrokkenheid ook nooit ver te zoeken. Maar geen opgeheven vingertje, Get Jealous wil dat je luistert maar dramt niet door. Voor de oudere liefhebbers: denk een beetje aan The Slits, X-Ray Spex en Girls At Our Best, de jongere liefhebber kan denken aan Bleached of aan Goat Girl of La Luz op een dosis uppers.Vinyl release!
Get Jealous heeft inmiddels heel veel goede liedjes en singles en die worden nu gebundeld op de EP Easily Worried. Eigenlijk zijn het gelijk 2 EP’s, of een best of, of een EP met een dubbele A kant voor wie dat nog iets zegt. Hoe dan ook, Easily Worried staat propvol goede nummers en komt ook nog eens in een zelfgemaakte hoes. Nu al een collector’s item want maar in een gelimiteerde oplage. Pre-orderen raden we aan, kijken naar deze feestavond op een beeldscherm bij jou in de buurt raden we nog harder aan!

Informatie

Entree €0

Website

Datum & tijd

do. 15 apr. 2021

Vanaf 20:30

Plaats in agenda
PUBQUIZ
Schrijf je in voor de grote Enschede Studenten Pubquiz op 22 april en maak kans op fantastische prijzen!
Meer informatie