Najaarsconcert SHOT

Muziek

SHOT geeft haar najaarsconcert. Een prachtige klarinetsolo wordt ten gehore gebracht in het Clarinet Concerto. Daarnaast speelt SHOT stukken als Into the raging river en Prince Caspian uit Narnia.

Over SHOT

Het Studenten Harmonie Orkest Twente is het harmonieorkest van de Universiteit Twente in Enschede. Het orkest, beter bekend als SHOT, bestaat uit ongeveer 65 studenten van de universiteit en omliggende hogescholen. Het repertoire van het orkest wisselt meerdere keren per jaar en staat onder leiding van Ronny Buurink.

Ieder jaar verzorgt SHOT een tweetal concerten op het universiteitsterrein. Als voorbereiding op deze concerten trekt het orkest zich traditiegetrouw terug in een zo klein mogelijk dorpje, om daar bijna 20 uur te repeteren op de stukken. Tijdens deze repetitieweekenden stijgt naast de muzikaliteit ook de gezelligheid tot ongekende hoogte. Naast deze concerten geeft SHOT regelmatig optredens in andere steden of neemt zij deel aan festivals. Naast optredens in Nederland bezoekt SHOT eens per twee jaar een buitenlands festival tijdens een concertreis.

Kaarten zijn voorafgaand aan het evenement te koop in de Vrijhof.

                Najaarsconcert SHOT

Informatie

Zonder Union card €6

Website

Datum & tijd

do. 1 dec. 2022

Vanaf 20:00 tot 22:00

Plaats in agenda