Sounds Like Juggling

Theater

De Klankplank, de Snaarbal, de Stok Sonore en andere vliegende, rollende en draaiende uitvindingen. Componist Arthur Wagenaar, jongleur Guido van Hout, en instrumentontwerper Dianne Verdonk bundelen hun krachten en bouwen nieuwe instrumenten die je bespeelt door jongleren. Denk aan resonerende slingers, zingende tollen, percussieve knikkerbanen en sensors die beweging vertalen in geluid. Deze instrumenten vormen de spil van een unieke muziekjongleervoorstelling: Sounds Like Juggling.

In Sounds Like Juggling draait het om patronen. De schoonheid van patronen, maar ook vastzitten in patronen, en de kunst van het doorbreken van patronen. Sounds Like Juggling is een speeltuin van beweging en klank, een vrijplaats waar de spelregels elk moment kunnen veranderen en niets onmogelijk is. Ook het publiek zit niet stil! Iedereen mag onze speeltuin betreden.

Dit is een speciale preview, waarin Arthur & Guido enkele van hun instrumenten aan het publiek zullen presenteren!
Op maandag 19 april 2021 kun je de volledige voorstelling bezoeken.

credits

concept & performance: Arthur Wagenaar, Guido van Hout

instrumentontwerp: Arthur Wagenaar, Guido van Hout, Dianne Verdonk

bouw: Vincent Schoutsen, Fedde ten Berge, Ward Slager

eindregie: Joeri Vos

een productie van Stichting Goed Bezig! / Guido van Hout

coproductie: Gaudeamus Muziekweek, Korzo en Werkplaats Diepenheim

met financiële steun van Fonds Podiumkunsten, Fonds21, Prins Bernhard Cultuurfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, BNG fonds, Zabawas en Kattendijke/Drucker

Informatie

Entree €0

Website

Datum & tijd

do. 17 sep. 2020

Vanaf 11:05 tot 11:05

Plaats in agenda