Kortingskaart model2

Kortingskaart

De Study in Enschede kortingskaart geeft jou de beste deals in Enschede! Deze kaart is beschikbaar voor alle studenten in Enschede die studeren aan het ROC van Twente, Saxion, ArtEZ of de Universiteit Twente. Laat jouw kaart zien bij de kassa en ontvang korting op de leukste plekken in de stad.

Let op: wegens de huidige coronamaatregelen zijn niet alle kortingspartners geopend. Je kunt jouw kortingskaart uiteraard gewoon gebruiken bij het afhalen van producten - zie in onderstaand overzicht welke partners geopend zijn.

Er zullen regelmatig kortingsacties verschijnen waarbij je een online kortingscode kunt gebruiken. Deze zullen wij communiceren naar het e-mailadres waarmee jij je hebt ingeschreven.

Ook registreren voor een Study in Enschede kortingskaart als student?
Registreer je dan nu via deze pagina.

Als ondernemer aansluiten bij de Study in Enschede kortingskaart?
Wij helpen u graag verder op deze pagina.

Tetem robot virtual tour

Tetem

* Een tijdslot boeken is vereist *
De tentoonstellingen van Tetem zijn niet alleen fysiek en online, maar ook op afstand via de robot toegankelijk! Met jouw Study in Enschede kortingskaart bezoek jij GRATIS de tentoonstellingen van Tetem!

Broodbode

De Broodbode

Als jij op zoek bent naar een van de beste plekken voor lunch, ga dan naar De Broodbode. Als jij jouw kortingskaart laat zien, krijg je 10% korting op jouw bestelling op de locaties Haverstraatpassage en Kennispark

Coffee Fellows

Coffee Fellows

Als jij op zoek bent naar een leuke plek voor koffie met de beste bagels en muffins, moet je bij Coffee Fellows zijn! Ook voor koffie en lekkernijen on-the-go! Als jij jouw Study in Enschede kortingskaart laat zien, krijg je 20% korting op het gehele dranken assortiment!

Es en CO

Es & Co Kapsalon

Bij Es & Co betaal jij nu slechts 18,- voor een knipbeurt (een korting van bijna 25%!). Maak een afspraak via: +3153-4315010.

Broasted Chicken

Broasted Chicken

Broasted Chicken is de plek voor de lekkerste kipproducten. Broasted Chicken staat bekend om zijn unieke recepten waarbij het volledige menu halal is. Als jij jouw Study in Enschede kortingskaart laat zien, krijg je 10% korting op de gehele bestelling!

Studio Spitsbaard

Studio Spitsbaard

Studio Spitsbaard is een vintage winkel met iedere week nieuwe fashion items! Jij krijgt 10% korting op alle items als jij de Study in Enschede kortingskaart gebruikt. Vergeet ook niet om eens een kijkje te nemen op de Instagram pagina.

WAAR

WAAR

Ben je op zoek naar mooie, duurzame, fairtrade, biologische of gerecyclede producten? Kom eens bij WAAR Enschede kijken! Van Doppers en afwasbare lunchzakken tot gerecyclede brandslangen en blokken haarzeep. Op vertoon van je kortingskaart en studentenkaart krijg je maar liefst 20% korting op het gehele assortiment, met uitsluiting van drukwerk, etenswaren en afgeprijsde artikelen.

Bertus Workel

Bertus Workel

Op vertoon van jouw Study in Enschede kortingskaart en jouw studentenpas krijg jij 10% korting op alle feestartikelen bij Bertus Workel! Hét adres voor carnavalskleding, ballonnen, decoratie-items en nog veel meer!

Kaliber

Kaliber School of Arts

*Op dit moment gesloten*
Kaliber is de plek voor muziek, zang, dans, beeldende kunst en andere vormen van kunst in Twente. Met jouw Study in Enschede kortingskaart + studentenpas krijg jij 30% korting op een jaarcursus! Het aanbod is gigantisch, dus kijk snel wat er voor jou tussenzit. Je zult Kaliber onder andere vinden op het Willem Wilminkplein in Enschede, naast Metropool en het Wilminktheater. Kom eens langs om informatie op te vragen of een gratis proefles te doen.

Rijksmuseum Twenthe

Rijksmuseum Twenthe

*Op dit moment gesloten*
Rijksmuseum Twenthe is een museum met wisselende tentoonstellingen en een grote collectie oude-, moderne- en hedendaagse kunst. Met jouw Study in Enschede kortingskaart krijg jij gratis entree bij Rijksmuseum Twenthe.

De Museumfabriek

De Museumfabriek

*Op dit moment gesloten*
De Museumfabriek is ontstaan uit een fusie van drie instellingen: Natuurmuseum Enschede, het Van Deinse Instituut en Museum Jannink (Twentse Welle). De Museumfabriek is een museum voor mensen die zich verwonderen op het gebied van wetenschap, kunst, natuur en techniek. Met jouw Study in Enschede kortingskaart krijg jij gratis entree bij De Museumfabriek.

Brandstof

Brandstof coworking space

*Op dit moment gesloten*
De Brandstof Community is een plek die freelancers, start-ups, studenten en ondernemers samenbrengt. Met veel inspirerende werkplekken, een diversiteit aan meeting rooms, lekkere verse koffie en fantastische lunches, heeft Brandstof alles in huis om jou een creatieve dag te brengen. Met jouw Study in Enschede kortingskaart krijg jij 50% korting op alle abonnementen van Brandstof! Meld je aan voor de kortingskaart en ontvang ook een online kortingscode.

The Gamebox

The Gamebox

*Op dit moment gesloten*
Maak jouw studentenleven nog leuker @ The Gamebox! Daag je vrienden uit en speel de nieuwste arcadespellen. Win tickets en kies de meest fantastische prijzen. Op vertoon van je Study in Enschede kortingskaart ontvang je 10% meer speelwaarde! De korting is alleen bij de kassa verkrijgbaar en is niet geldig in combinatie met onze acties, arrangementen of reward producten.

KORTING
Haal jouw Study in Enschede kortingskaart op bij de Tourist Info aan Langestraat 41!
Meer informatie