Korting

De Study in Enschede kortingskaart geeft jou de beste deals in Enschede! Deze kaart is beschikbaar voor alle studenten in Enschede die studeren aan ROC, Saxion, ArtEZ of de Universiteit Twente. Haal jouw kaart op (Langestraat 41, Tourist Info) en ontvang korting op de leukste plekken in de stad! Let op: korting is alleen mogelijk op vertoon van de kortingskaart bij de kassa.

Blijf op de hoogte

Kortingen worden regelmatig toegevoegd! Blijf op de hoogte via ons Instagram account en de nieuwsbrief.

Als ondernemer aansluiten bij de Study in Enschede kortingskaart?

Wij helpen u graag verder op deze pagina.

Eten & drinken

Oliebollenkraam

Je krijgt nu korting bij de oliebollenkraam aan de Langestraat, tegenover ons kantoor. Als student koop jij nu 10 oliebollen voor maar 5 euro! Lekker om te delen met je huisgenoten.

De Broodbode

Als jij op zoek bent naar een van de beste plekken voor lunch, ga dan naar De Broodbode. Als jij jouw kortingskaart laat zien, krijg je 10% korting op jouw bestelling op de locaties Haverstraatpassage en Kennispark

Coffee Fellows

Als jij op zoek bent naar een leuke plek voor koffie met de beste bagels en muffins, moet je bij Coffee Fellows zijn! Ook voor koffie en lekkernijen on-the-go! Als jij jouw Study in Enschede kortingskaart laat zien, krijg je 20% korting op het gehele dranken assortiment!

Broasted Chicken

Broasted Chicken is de plek voor kip, wraps, zoetigheden en ijs. Als jij jouw Study in Enschede kortingskaart laat zien, krijg je 10% korting op de gehele bestelling!

Winkelen

Studio Spitsbaard

Studio Spitsbaard is een vintage winkel met iedere week nieuwe fashion items! Jij krijgt 10% korting op alle items als jij de Study in Enschede kortingskaart gebruikt. Vergeet ook niet om eens een kijkje te nemen op de Instagram pagina.

WAAR

Ben je op zoek naar mooie, duurzame, fairtrade, biologische of gerecyclede producten? Kom eens bij WAAR Enschede kijken! Van Doppers en afwasbare lunchzakken tot gerecyclede brandslangen en blokken haarzeep. Op vertoon van je kortingskaart en studentenkaart krijg je maar liefst 20% korting op het gehele assortiment, met uitsluiting van drukwerk, etenswaren en afgeprijsde artikelen.

WE fashion

Bij WE fashion krijg je 10% korting op alle fashion items met jouw Study in Enschede kortingskaart, het hele jaar door! De korting is geldig in de winkels, online en via de app.

Bertus Workel

Op vertoon van jouw Study in Enschede kortingskaart en jouw studentenpas krijg jij 10% korting op alle feestartikelen bij Bertus Workel! Hét adres voor carnavalskleding, ballonnen, decoratie-items en nog veel meer!

Culturele instellingen

Kaliber School of Arts

Kaliber is de plek voor muziek, zang, dans, beeldende kunst en andere vormen van kunst in Twente. Met jouw Study in Enschede kortingskaart + studentenpas krijg jij 30% korting op een jaarcursus! Het aanbod is gigantisch, dus kijk snel wat er voor jou tussenzit. Je zult Kaliber onder andere vinden op het Willem Wilminkplein in Enschede, naast Metropool en het Wilminktheater. Kom eens langs om informatie op te vragen of een gratis proefles te doen.

Rijksmuseum Twenthe

Rijksmuseum Twenthe is een museum met wisselende tentoonstellingen en een grote collectie oude-, moderne- en hedendaagse kunst. Met jouw Study in Enschede kortingskaart krijg jij gratis entree bij Rijksmuseum Twenthe.

De Museumfabriek

De Museumfabriek is ontstaan uit een fusie van drie instellingen: Natuurmuseum Enschede, het Van Deinse Instituut en Museum Jannink (Twentse Welle). De Museumfabriek is een museum voor mensen die zich verwonderen op het gebied van wetenschap, kunst, natuur en techniek. Met jouw Study in Enschede kortingskaart krijg jij gratis entree bij De Museumfabriek.

Andere kortingen

Es & Co Kapsalon

Bij Es & Co betaal jij nu slechts 18,- voor een knipbeurt (een korting van bijna 25%!). Maak een afspraak via: +3153-4315010. Deze korting is geldig tot en met 31 december 2020.

Brandstof coworking space

De Brandstof Community is een plek die freelancers, start-ups, studenten en ondernemers samenbrengt. Met veel inspirerende werkplekken, een diversiteit aan meeting rooms, lekkere verse koffie en fantastische lunches, heeft Brandstof alles in huis om jou een creatieve dag te brengen. Met jouw Study in Enschede kortingskaart krijg jij 50% korting op alle abonnementen van Brandstof! Gebruik de code 'StudyinEnschede' bij de online reservering.

The Gamebox

Maak jouw studentenleven nog leuker @ The Gamebox! Daag je vrienden uit en speel de nieuwste arcadespellen. Win tickets en kies de meest fantastische prijzen. Op vertoon van je Study in Enschede kortingskaart ontvang je 10% meer speelwaarde! De korting is alleen bij de kassa verkrijgbaar en is niet geldig in combinatie met onze acties, arrangementen of reward producten.