2020 08 Rob Baas Enschede Zomer M LR 72

Eten & drinken

Geen zin in koken? In Enschede kun je altijd terecht voor een snelle lunch, een uitgebreid diner en een betaalbare daghap. Je vindt de meeste restaurants in het stadscentrum, rond de Oude Markt.

Daghappen

De daghap is een waar begrip in Enschede. Elke dag zijn er bij diverse caf├ęs en restaurants speciale aanbiedingen voor lage prijzen. Meestal bestaat de daghap uit een hoofdmenu voor minder dan 10 euro! Kijk op Hap De Dag voor de dagaanbiedingen.

Koffie cultuur

Wie houdt er niet van een goede kop koffie? Misschien zou je dan eens een kijkje moeten nemen bij de volgende opties. Als je naar de beste koffie van Enschede zoekt, zou je eens naar binnen moeten gaan bij Coffee Fellows, Meisje, of De Branderie. Maak het helemaal af met een taartje of cupcake van Mrs. Brown, Rosy's of Nienke's!

Vaak kun je op deze plekken ook goed terecht om te studeren. Lees er meer over in onze blog: De 12 beste studieplekken in Enschede.
En nog beter... Met de Study in Enschede kortingskaart krijg je ook nog eens korting bij Coffee Fellows!

Ice, ice baby

IJs is lekker het hele jaar door. Er zijn verschillende plekken waar je terecht kan voor echt Italiaans ijs of een softijsje. Zo zijn er IJssalon de Singel, Dolce Vita, IJssalon van der Poel, IJssalon Heinink of Gelateria IJssalon Talamini voor jouw favoriete ijs!

De 12 beste studieplekken in Enschede

Lees mijn verhaal
Studieplekken in Enschede