2018 Rene Wolf Koningsfestival evenementen 30

Evenementen

Ieder jaar worden er meer dan 60 evenementen georganiseerd in Enschede.

In de zomer is er Grolsch Summer Sounds: prachtige donderdag zomeravonden worden gevuld met muziek, shows en plezier. Aan het begin van het schooljaar is er een gratis concert voor alle nieuwe studenten in Enschede: het Introductieconcert. Het introductieconcert vindt plaats op de tweede woensdag van de Kick-In introductieweek en op de eerste woensdag in de HOI introductieweek. Samen met duizenden andere studenten, zul jij het nieuwe jaar goed inluiden!

GOGBOT is het grootste multimedia kunst festival in Nederland en wordt ieder jaar gehouden in de binnenstad van Enschede. Ook zijn er hele jaar door festivals, zoals food festivals, Freshtival, Onder de Radar en nog veel meer.

Dit is nog maar een kleine greep uit het grote aantal evenementen dat in Enschede georganiseerd wordt. Om een goed overzicht te krijgen wat er plaatsvind, neem een kijkje in onze agenda.

Evenement aanmelden

Organiseer jij een evenement die toegankelijk is voor studenten in Enschede en wil jij deze gratis laten promoten in onze agenda? Ga naar de pagina evenement aanmelden!