ArtEZ Conservatorium Enschede

Conservatorium | ArtEZ University of the Arts

Het conservatorium in Enschede leidt avontuurlijke professionals op, die in het midden van hun leven staan en grenzen over durven te steken. Belangrijke elementen voor het worden van een professional op ArtEZ Conservatorium zijn innovatie, authenticiteit, persoonlijke aandacht, muzikaal vakmanschap en ondernemerschap.

Wat zijn jouw dromen?

ArtEZ is een hogeschool voor de kunsten met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt studenten op tot professionals waar kunsten, kennis en creativiteit onderdeel van zijn.

Als jij een muzikant, docent, muziek producent, film/game producent, electronic artiest, cultureel ondernemer of muziek therapeut wil worden, dan ben je op ArtEZ University of the Arts aan het goede adres. Het conservatorium leidt avontuurlijke professionals op, die in het midden van hun leven staan en niet bang zijn om grenzen te verleggen. Belangrijke elementen voor het worden van een professional op ArtEZ University of the Arts zijn innovatie, authenticiteit, persoonlijke aandacht, muzikaal vakmanschap en ondernemerschap.

Het conservatorium is gevestigd in de binnenstad van Enschede, dicht bij alles wat je nodig bent als student. Daarnaast heeft de instelling toegang tot het Nationaal Muziekkwartier om de hoek voor shows en optredens.

Lees meer over de opleidingen hier.

Studeren zonder grenzen

Niet alleen heb je bij ArtEZ in Nederland ontelbare kansen, de Academie voor Muziek werkt ook samen met conservatoria buiten Nederland. Deze samenwerkingen focussen op gezamenlijke projecten, festivals en uitwisselingen tussen docenten en studenten en de kwaliteit van muziek educatie zelf.

Altijd al gedroomd om in het buitenland te studeren? Er zijn Erasmus partners in Finland, Frankrijk, Duitsland, Letland, Spanje, Zweden, Zwitserland en meer.