Saxion university of applied sciences1

Hogeschool Saxion

De wereld wordt steeds slimmer. We zien elke dag producten, diensten en oplossingen die er gister nog niet waren. Saxion gelooft dat mensen centraal moeten staan in dit proces. Dat is waarom Saxion studenten op verschillende manier voorbereid op een toekomst in deze dynamische maatschappij.

Onderzoek in de praktijk

Saxion Hogeschool is een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Nederland, met bijna 27.000 studenten.

Door coaching en onderzoek, brengt Saxion de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de praktijk. De basis van onderzoek bij Saxion ligt bij de vraag van bedrijven, lokale autoriteiten en organisaties. De hoofdfocus ligt op het gebied van Living Technology.

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, kijk op de opleidingen aangeboden op Saxion.

Introductie week

Elk jaar staat de week voordat het schooljaar begint in het teken van de introductie week. De introductieweek bestaat uit twee onderdelen: een verplichte introductie van jouw opleiding en een algemene introductie van Saxion.

De introductie is dit jaar anders dan anders. Logisch, even wennen, maar het wordt zeker niet minder gezellig! Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en is er een mooi programma samengesteld. Een tipje van de sluier: het festival komt dit jaar naar jou toe!

Lees hier meer over wat je kunt verwachten tijdens de introductieweek.