Saxion Hogeschool

Hogeschool Saxion: Get Ready for a Smart World

Word jij de eerste Fake News Detective, Data-archeoloog of Emojitherapeut? Alles kan! Jij bepaalt de toekomst en bij hogeschool Saxion helpen ze je deze toekomst te realiseren.

Tijdens alle opleidingen krijg je te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Door hier mee om te leren gaan ben jij klaar voor een wereld die steeds slimmer wordt. Samen met studenten van andere opleidingen bedenk je innovatieve oplossingen voor vragen van bedrijven en instellingen.

Met elkaar ontdekken jullie hoe nieuwe kennis kan leiden tot succesvolle toepassing van innovaties, waardoor je het leven makkelijker, prettiger en duurzamer maakt.

Met ruim 26.000 studenten en vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn, is Saxion één van de grootste hogescholen van Nederland met een ruim aanbod aan opleidingen. Naast alle opleidingen, heeft Saxion ook tientallen studieverenigingen die leuke (studie-)tripjes, borrels en andere evenementen organiseren.

Saxion is gevestigd vlakbij het station en binnen vijf minuten lopen sta je op de Oude Markt. De introductieweek van Saxion, beter bekend als de HOI-week, is het begin van het nieuwe studiejaar. Tijdens deze week gaan de eerstejaars studenten de hogeschool, de stad Enschede en het bruisende uitgaansleven verkennen. Hierdoor ken je binnen no-time je medestudenten en is je studiebasis snel gelegd.

Meer weten? Bezoek www.saxion.nl.

 

Saxion Enschede