Theatervoorstelling Enschede

Andere verenigingen

Naast studieverenigingen, is er in Enschede een groot aanbod voor culturele, wereld, sport, business en andere verenigingen. Op deze pagina zul je meer informatie vinden over deze verenigingen.

Cultuurverenigingen

Apollo is de culturele overkoepelende organisatie van de Universiteit Twente. Apollo organiseert ook (cultureel gerelateerde) activiteiten, begeleid StuKaFest, organiseert een Open Podium en verzorgd het feest in de Vrijhof tijdens de Batavierenrace. Op hun website vind je een overzicht van alle culturele verenigingen die binnen de Universiteit Twente worden aangeboden.

Sportverenigingen

Misschien wil je graag verder met de sport die je deed voor je ging studeren of ben je benieuwd naar een andere. De keuze is reuze! Naast serieuze trainingen is het aan jou om te kiezen of je het liever bij recreatief sporten houdt of misschien zelfs in competitie gaat spelen. Veel sportverenigingen hebben in het begin van het jaar gratis proeflessen waar je aan kan deelnemen. Op de website van Student Union vind je een overzicht van alle sportverenigingen.