Werken

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan? Of ben jij recent afgestudeerd en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie in de omgeving van Twente? Op deze pagina helpen we je jouw droombaan te vinden!

Vacatures

Er zijn meerdere platforms voor het zoeken naar vacatures in Enschede. Op Twente.com en Studentpower, vind je vacatures in de regio Twente. Je kunt hierbij filteren op onderwijsniveau, expertise en soort vacature (stages, bijbanen, traineeships, projecten, part time en full time).

Bijbanen
Als je naar een bijbaan zoekt, kun je kijken op SSE Groep. Als je jouw CV downloadt, zal het platform de perfecte match met een werkgever proberen te vinden. SMART is een initiatief opgezet door Novel-T en koppelt studenten aan bedrijven. Ben jij op zoek naar een uitdagend project of een bijbaan waarbij je kennis van jouw studie kan gebruiken? Blijf dan op hoogte van nieuwe vacatures. TalentIT Twente is een onafhankelijk platform voor IT studenten die kansen (stages, bijbanen of afstudeerplaatsen) zoeken in de regio. TalentIT vindt het belangrijk om persoonlijke karakters met bedrijfscultuur te matchen. Je zult versteld staan hoeveel aanbod er bestaat! Tot slot kun je bij Unipartners solliciteren op betaalde (tijdelijke) projecten. Bekijk welke opdracht het beste bij jou past en pas jouw kennis toe in het bedrijfsleven.

Stages
Integrand is een platform voor studenten die op zoek zijn naar een stage. Het platform wordt beheerd door studenten en er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals workshops, bedrijfsbezoeken en kennismakingsgesprekken. Als je op zoek bent naar een stage, traineeships of vrijwilligersproject in binnen- of buitenland, vergeet dan zeker niet om een bezoekje te brengen aan de AISEC website.Evenementen: ontmoet interessante organisaties

Er zijn meerdere initiatieven in Enschede die jou in contact kunnen brengen met organisaties uit de stad of de regio.

Zo is er iedere vrijdag een Free Lunch Friday, waar je kan aansluiten bij een gratis lunch bij een van de organisaties op het Kennispark Enschede. Het is een informele manier om kennis te maken met innovatieve bedrijven en om een gevoel te krijgen van hun business ideeën. Zorg dat je je op tijd aanmeldt!

Daarnaast worden ieder jaar de Bedrijvendagen Twente georganiseerd. Dit is een carrièrebeurs waar je de kans krijgt om jouw toekomstige werkgever te ontmoeten! Verschillende bedrijven staan hier met een beursstand en er is een heel uitgebreid programma met workshops, lezingen en lunches! Dit is het moment om op een informele manier kennis te maken op persoonlijk niveau. Het evenement duurt een hele maand, waarvan je op twee dagen de mogelijkheid hebt om de beursstands te bezoeken.