Werken

Ben jij student of net afgestudeerd en op zoek naar een leuke (bij)baan? Hier vind je overzicht van partijen die jou kunnen helpen om snel aan de slag te gaan!

 

Wil je kennismaken met de vele interessante bedrijven in Enschede of in de regio Twente? Er zijn verschillende initiatieven om jou op een laagdrempelige manier met hen in contact te brengen, zoals:

Free Lunch Friday

Wist jij dat studenten iedere vrijdag gratis kunnen lunchen bij een bedrijf gevestigd op Kennispark? Het is de ideale manier om op een informele manier een kijkje in de keuken te nemen bij een van de innovatieve bedrijven op Kennispark. Let op: voor iedere lunch zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er snel bij en maak kennis met deze topbedrijven!

Aanmelden kan hier.

 

Bedrijvendagen Twente

Wil je liever laagdrempelig en vrijblijvend contact met diverse bedrijven op dezelfde dag?  Dan is een carrièrebeurs altijd een goede plek om naar toe te gaan. Mocht je nou geïnteresseerd zijn in een specifiek bedrijf en intensiever contact willen, dan kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijk gesprek met dat bedrijf. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een bedrijvenontbijt, -lunch of –diner en vele andere activiteiten. Op deze manier is er voor iedere student wel een passende activiteit te vinden. Een keer per jaar kan je deze beurs bezoeken, dus wees er snel bij!

Meer informatie vind je hier.

 

Bijbanen en (afstudeer)stages Enschede

Twente.com
Zoek jij een bijbaan of een (afstudeer)stage en wil jij niet lang hoeven reizen? Klik in de filteropties jouw wensen en voorkeuren aan en wie weet heb jij de bijbaan of (afstudeer)stage waar jij jezelf kan ontplooien!

www.twente.com/vacatures

 

Studentpower
Carlien Hartgerink, student aan de Universiteit Twente, heeft een vacature platform ontwikkeld gericht op de kwaliteit van bijbanen en de ontwikkeling van studenten. Er wordt gekeken naar je studieachtergrond en op basis van jouw kennis wordt er een geschikte vacature voor jou gevonden.

www.studentpower.com/vacatures

 

SSE groep
SSE Groep helpt jou met het vinden van een bijbaan die past bij je studie door een persoonlijk gesprek aan te gaan en samen te kijken waar jij je vaardigheden en talenten kan benutten. SSE Groep is mede opgericht door Wim Kamerman, voormalig student aan de Universiteit Twente. Ga naar de website en meld je aan!

www.ssegroep.nl

 

Integrand Twente
Integrand wordt geleid door studenten. Hun doel is om studenten en bedrijven aan elkaar te verbinden. Dit doen ze door passende bijbanen en stages aan te bieden. Ook organiseren zij workshops, evenementen en bedrijfsbezoeken. Een perfecte manier om met bedrijven in contact te komen.

www.integrand.nl

 

Career Services
Career Services geeft je een overzicht van afdelingen en organisaties binnen en buiten de UT die je kunnen helpen bij je studieloopbaan. Als je vragen hebt, zorgen zij ervoor dat je in contact komt met het juiste persoon binnen de universiteit of verwijzen ze je door naar een externe partij in hun netwerk. Ze hebben een groot netwerk binnen de Universiteit Twente, en hebben contacten met studieverenigingen en studentenverenigingen, studentenorganisaties, faculteiten en alumni. Career Services organiseert ook workshops en geeft persoonlijk advies op maat.

 

Novel-T SMART
Ben jij als student op zoek naar de perfecte bijbaan die je ideaal kunt combineren met je studie? Novel-T is de schakel tussen studenten en het regionale bedrijfsleven.

www.novelt.com/nl/smart-bijbanen

 

Stichting Talent IT
Ben jij goed met computers en systemen oftewel doe jij nu een studie in de richting van IT? Het is mogelijk om je collegegeld vergoed te krijgen inclusief een zakcentje bij te verdienen. Ook doe je gelijk werkervaring op bij verschillende bedrijven. Op deze manier kan jij je talenten ontdekken en hoef je niet ver te reizen omdat al deze bedrijven in de regio Twente zitten.

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Coen Beernink via het nummer 06-41749191.